Komforan način života

Putovanje za Vas znači više od prevoza iz tačke A u tačku B.

Upravo su na to mislili naši dizajneri kada su projektovali novu ŠKODU Superb. Cilj je bio napraviti atomobil koji će Vam pružiti potpuni doživljaj putovanja.

Savršena zvučna izolacija uklapa se sa adaptivnom šasijom DCC i drugim sistemima asistencije koji garantuju apsolutni komfor u svakoj vožnji.

Nova ŠKODA Superb će Vas oduševiti prijatnim, kultivisanim i komfornim prostorom. Uživajte u celoj paleti komfort elemenata i prilagodite auto Vašim potrebma.

 

Vožnja u komforu

Nova ŠKODA Superb pruža prirodni, prijateljski ambijent , koji svakom pruža šta muje potrebno.

U ovom mikro kosmosu sve komande i oprema su podešeni tako da pružaju totalnu udobnost. Nova ŠKODA Superb je oblast gde su zastupljena sva četiri elementa. Peti element, koji sve spaja je Vaša mašta. Sedite i preuzmite volan.​

 

Ambijentalno osvetljenje

Opustite se u luksuznom ambijentu i očekujte samo najlepše trenutke. Vi ste onaj koji diktira tempo žvota, bilo da putujete službeno ili sa porodicom na odmor.

Posle startovanja motora intenzitet osvetljenja se automatski prilagođava na "putni režim". "Diskretna svetla" čiji intenzitet možete podešavati preko infotainment sistema prave prijatnu atmosferu tokom putovanja.

 

 

Adaptivni tempomat

Adaptivni tempomat ACC održava bezbednu udaljenost od vozila ispred Vas kada ste podesili brzinu, pri čemu kontroliše motor i kočnice, da bi , prema potrebi automatski ubrzavao ili kočio. Sistem kombinuje tempomat sa radarskim merenjem udaljenosti.

 

 

Travel Assist

Sistem Travel Assist koristi kameru u retrovizoru za snimanje saobraćajnih znakova. Modul za obradu slika upoređuje snimak sa navigacijom. Sistem obrađuje i ograničenja brzine

(npr. "80 km/h"), zabrane preticanja i sve dodatne table (npr. "22:00 – 06:00") i sve zabrane koje se vezane za njih. One se zatim prikazuju kao slike na displeju instrument table ili na displeju navigacije.