Savršenstvo leži u detaljima

Nova ŠKODA Superb potencira uzbudljivi dizajnerski jezik koji se prvi put pojavio na premijeri dizajnerske studije ŠKODA VisionC i prenosi ga sa papira na proizvođačku traku. Rezultat je automobil za kojim se svakookreće. Automobil oštrih ivica i robustne forme – marantniji i emotivniji nego ikada.
Spoljašnjost i unutrašnjost je protkana kristalnim oblicima. Spoljašnje površine nove generacije modela Superb oblikovani su sa velikom pažnjom na detalj. Igra konveksnih i konkavnih oblika je zanimljiva isto kao i jasni oblici, precizni lukovi i oštre linije.

 

Dizajn

Revolucionarni, nabijen emocijama, elegantan i precizan – takav je novi dizajn modela ŠKODA Superb

Jasna geometrija, upečatljive površine, jasna preciznost i elegantne linije – kao isklesan iz jednog komada – čini fascinantnu celinu.

Upečatljivi, elegantni karakter se iz spoljašnjosti prenosi i u kabinu.​

 

 

 

 

 

Dizajn prednjeg dela

Upečaljiv i jedinstven

Precizan, autentičan i dinamičan – karakteristika prednje strane nove ŠKODA Superb je široka mreža maske hladnjaka sa logom na sredini, dinamične linije haube i oštri oblici farova i prednjih maglenki.

 

 

 

 

 

Dizajn zadnjeg dela

Jak i oštar

Oštar, izražajan i upečatlji - zadnji deo našeg najvećeg automobila opremili smo LED svetlima i čistim, preciznim oblicima. Širi, sa više karaktera i jasnijim linijam.

 

Unutrašnjost

Opustite se

Unutrašnjost novog modela Superb je perfektna kombinacija dinamičnih linija, kvalitetnih materijala i maksimalnog komfora.

Nova ŠKODA Superb nije samo veća od prethodnice već pruža i nove elemente komfora koji od nje čine dnevnu sobu na točkovima. Vozilo koje svim putnicima omogućava mirnu i komfornu vožnju i na dugim destinacijama.​