Elegantno osvetljenje.

Ulazak i izlazak iz vozila posebno je udoban zahvaljujući osvetljenju prostora za noge napred i pozadi, koje se aktivira prilikom otvaranja vrata.

VIP - spoljno osvetljenje.

Otvaranjem vrata rukom ili daljinskim upravljačem aktivira se osvetljenje ulaznog prostora na donjoj strani spoljnih retrovizora, tzv. Boarding - Spots. Ovo osvetljenje će Vam pomoći da prilikom izlaska iz vozila izbegnete lokve ili kamenje na neosvetljenim mestima.

Savršena vidljivost i osećaj prijatnosti.

Elektronski dvozonski klima-uređaj Climatronic i grejano vetrobransko staklo garantuju optimalnu temperaturu i savršenu vidljivost u svakom trenutku. Novost je i senzor vlage, koji smanjuje zamagljivanje stakla i povećava osećaj prijatnosti.

Praktičnost kada je najpotrebnija.

Kako bi se izbegla oštećenja, električno preklopivi spoljni retrovizori se automatski preklapaju nakon zaključavanja vozila.

Memorija vozačevog sedišta pamti tri položaja.

Električno vozačevo sedište ima memoriju koja može da uskladišti tri različita položaja sedišta i spoljnih retrovizora - a pohranjivanje je moguće iu ključu vozila. Prilikom otključavanja vozila sedište automatski zauzima pohranjeni položaj.

Automatski DSG menjač sa 6 ili 7 stepeni prenosa.

Automatski DSG menjač kombinuje prednosti ručnog i automatskog menjača. Stepene prenosa menja bez prekida vučne sile i na taj način maksimalno iskorištava obrtni moment. Ostale karakteristike su izvrsno ubrzanje, optimalan rad motora i povoljna potrošnja goriva u kombinaciji sa niskim vrednostima emisije.

Zavisno od raspoloženja i uslova na putu.

Izbor načina vožnje ( Driving Mode Selection ) vozaču omogućava promenu karakteristika vožnje zavisno o situaciji u vožnji, uslovima na putu ili ličnim potrebama. Načini Normal, Sport i Eco prilagođavaju između ostalog podršku upravljanju, papučicu gasa, karakteristike promene stepena prenosa, Climatronic i adaptivni sistem prednjih svetala AFS.