Centralni naslon za ruke sa držačima za čaše.

Zahvaljujući preklopivom centralnom naslonu za ruke s 2 držača za čaše i najmlađi putnici na zadnjim sedištima mogu se samostalno poslužiti svojim pićem.

Savršen priključak.

Utičnica od 230 V prikladna je za kabl notebooka, DVD-jedinice, punjač za mobilni telefon i sl, a nalazi se na zadnjoj strani prednjeg centralnog naslona za ruke. Ovde su smještene i tasteri za grejana zadnja sedišta.

Praktičan pretinac za naočare.

Unutrašnjost nove Octavije nudi razne površine i pretince za odlaganje različitih veličina. Tako su na primer zahvaljujući pretincu za naočare iznad unutrašnjeg ogledala Vaše sunčane naočare uvek nadohvat ruke.

Ukusno osveženje.

Osvetljena pregrada za rukavice u kombinaciji s Climatronic sistemom nudi mogućnost klimatizacije te na taj način osigurava odgovarajuću temperaturu namirnica u automobilu.

Inteligentno rešenje.

Ispod vozačevog sedišta naći ćete držač za reflektujući prsluk, koji je u slučaju potrebe odmah nadohvat ruke.

Kompaktni pretinci za odlaganje.

Otvarajuća pregradu za odlaganje ispod suvozačevog sedišta idealan je prostor za odlaganje sitnih predmeta, koje želite imati u vašem automobilu - a da pri tome ne zauzimaju mesto.

Pregrada za otpad garantuje čistoću.

U prostranom pretincu prednjih vrata naći ćete držač za bocu od 1,5 litre. Ovde se osim toga može smestiti i pregradu za otpad koji se može izvaditi i koji će Vam pomoći u održavanju urednosti Vašeg vozila.

Simply Clever i nadohvat ruke.

Budući da je sada smeštena u poklopcu rezervoara za gorivo nove Octavije, strugalicu za led nećete morati dugo tražiti u hladnim zimskim danima.

Velik poklopac.

Kapacitet prtljažnika nove Octavije iznosi 590 litara - a sa preklopljenim naslonom zadnjih sedišta čak 1.580 litara. Obogaćena inteligentnim detaljima poput pretinaca za odlaganje, dvostrane podne obloge u prtljažniku, kuka, ušica za vezanje i elemenata za fiksiranje, nova Octavia omogućava praktičan i siguran transport čak i za veće predmete.