Novi infotainment sistem za multimediju i udobno rukovanje.

Multifunkcionalni kožni volan sa hromiranim ukrasnim detaljima i mogućnošću rukovanja radio-uređajem i telefonom predstavlja dizajnersku i ujedno tehničku funkciju. Ako izaberete DSG menjač sa dvostrukim kvačilom, možete naručiti i volan upravljača sa tri kraka i funkcijom promene stepena prenosa.

Najbolji zvuk.

Zahvaljujući novom sistemu sound Canton možete uživati u potpuno jedinstvenoj kvaliteti zvuka. Osam zvučnika, jedan centralni zvučnik, subwoofer te pojačalo i 570 vati garantuju poseban doživljaj zvuka.

Tri radio sistema za svačiji ukus.

Najopsežniji sound sistem u novoj Octaviji nosi naziv Bolero, a opremljen je 5,8 " kapacitivnim ekranom u boji osetljivim na dodir sa Multitouch komandama, funkcijom povlačenja prstom i senzorom približavanja. Line - in audio priključak, USB - priključak, CD - plejer i ulaz za SD - memorijsku karticu ovde nude brojne mogućnosti za reprodukovanje željene muzike, i u MP3, WMA i FLAC formatu.

Dva navigaciona sistema za pravi put.

Opsežniji radio - navigacioni sistem Columbus sa integrisanim kartama ( Evropa ) nudi 8 " kapacitivni ekran u boji osetljiv na dodir sa Multitouch komandama, funkcijom povlačenja prstom i senzorom približavanja. Line - in audio priključak, USB - priključak, CD - plejer, dva ulaza za SD - memorijsku karticu i hard disk od 64 GB ( 12 GB za muzičke datoteke ) nude Vam gotovo neograničene mogućnosti. Osim MP3, WMA i FLAC formata sistem podržava i video i slikovne formate.

CD i DVD

U kombinaciji sa sound sistemom Bolero i dinamičnim radio - navigacionim sistemima Amundsen ili Columbus u pregradi za rukavice na suvozačevoj strani nalaze se CD - odnosno DVD - jedinica te jedan odnosno dva ulaza za SD - memorijsku karticu.