Dizajn je moderan i precizan. Više...
Preciznost do detalja ŠKODA OCTAVIA izgleda kao ispolirana do najmenjeg detalja. U stvari, detalji su direktna aluzija na češki kristal i tradicionalnu proizvodnju stakla u Češkoj.

Izbalansirane proporcije, krhke ivice, igra svetlosti i senke - sve to stvara sliku o vozilu koje nećete moći da previdite.

Prednji farovi i maska simbolizuju ŠKODA  brend, ne ostavljajući sumnju da se radi o Oktaviji.

Više o dizajnu
Svako ima svoje viđenje komfora. Za neke,to je na primer, grejani volan. Više...
Komfor Prostrana unutrašnjost i komforna sedišta su najvažnija za udobnu vožnju. ŠKODA OCTAVIA nudi puno mogućnosti da vožnja bude još udobnija. Osim elektro upravljivih prednjih sedišta i adaptivnih amortitera, kojima podešavate šasiju u Comfort, Sport i Normal mod, tu je i grejani volan, koji će Vam odlično doću u hladnim zimskim danima.

Više od Komforu
ŠKODA OCTAVIA može prevesti šta god da Vam je potrebno. Više...
Prostor za sve Značenje pojma "veliki prostor" ŠKODA OCTAVIA opisuje najbolje. Nema mnogo modela u kompakt segmentu koji nude toliko prostora za putnike pozadi. A tu je i puno prostora i za glavu i napred i pozadi!

Prtljažnik od 590 litara je više nego dovoljan a kada se zadnji nasloni obore dobijate neverovatnih 1,580 litara! . Kada oborite naslon sedišta suvozača u OKTAVIJI možete prevoziti predmete duge i do 2.9 metara. 

Više o unutrašnjosti
Za sve one koji ne mogu bez svojih mobilnih telefona,aplikacija i on line usluga, ŠKODA Connect ispunjava Vaše on line želje. Više...
Budite u toku, budite online ŠKODA OCTAVIA nudi najnovije načine da povešete Vaš telefon i automobil 

ŠKODA Connect omogućava trenutno povezivanje Vašeg automobila i Vas. Sa Infotainment Online, Vaš navigacioni sistem je uvek ažuran koji će Vam omogućiti da stignate na destinaciju sigurno i na vreme. Care Connect paket omogućava daljinski pristup vozilu, dok Proactive Service može pozivati pomoć kada god Vam je potrebna uz pomoć sistema Emergency Call, budućeg integranog dela sitema ŠKODA Connect.

SmartLink+ donosi elegantan način povezivanja vozila i telefona uz podršku Apple CarPlay, Android Auto, Mirrorlink™ i SmartGate interfejsa.

Više o sistemu​ Connectivity
Odaberite pravu stvar za sebe Više...
Motori i menjači ŠKODA OCTAVIA sa svojim savremenim pogonima nudi zadovoljstvo dinamične vožnje dok je potrošnja goriva i zagađenje okoline minimalna.

Izbor od devet motora, automatskih i manuelnih menjača, pogona na svim točkovima, daje mogućost da svako nađe svoj pravi izbor.

Više o tehnologiji
Front Assist sa sistemom za zaštitu pešaka Pedestrian Monitor, Blind Spot Detect i drugi sistemi će učiniti putovanje mnogo bezbednije. Više...
Sistemi asistencije za veći komfor i bezbednost OCTAVIA poseduje impresivnu listu sistema asistencije koji putovanje čine mnogo bezbednije i komfornije. Neki će vam pomoći da ranije primetite pešaka koji prelazi ulicu, dok drugi će Vam omogućiti da vidite i iza svojih leđa. Jednostano je - OCTAVIA čini vaše svakodnevno kretanje komfornijim i bezbednijim.

 

ŠKODA OCTAVIA Sistemi asistencije

Otkrijte lepotu nove OKTAVIJE