Nova ŠKODA KODIAQ po Vašoj želji

Visualiser je Simply Clever alatka sa kojom postajete dizajner automobila. Odaberite omiljenu boju, felne i ubacite ih u sopstvenu sliku Vašeg ličnog KODIAQ-a.

 

 

 

ŠKODA KODIAQ je impresivna kombinacija snažnog dizajna, velikog prostora, sjajnih funkcija, najnovijih sistema asistencije i inovativnih varijanti povezivanja.

ŠKODA KODIAQ
Ime vozila je inspirasano imenom Kodiak medveda koji živi na ostrvu blizu Aljaske i izgovorom imena na jeziku domorodaca.
U divljini kao kod kuće
Pametni pogon na svim točkovima i podignuta šasija kao da zovu u off-road avanturu. Upravljivost u Offroad režimu, ogleda se kroz adaptaciju šasije, kontrolne jedinice motora i kočnica.
Zadnja svetla u obliku slova C
Zadnja svetla su opremljena LED sijalicama u standardnoj opremi i oblikovana s u već legendarnom C obliku.
Bez kompromisa
Široka maska hladnjaka čini da automobil izgleda moćno i robustno. Kada ste van puta , plastični štitnici na blatobranima će dobro doći.
Nepobediv u svojoj klasi
Sa zapreminom od 720 do 2,065 l (sa oborenim zadnjimsedištima), ŠKODA KODIAQ nudi najveći prtljažnik u klasi.
Snaga za sve uslove vožnje
Moderni benzinski i dizel motori pružaju dovoljno snage za sve uslove na putu. Motori zapremine od 1.4 do 2.0 litara isporučuju snagu u rasponu od 92 kW do 140 kW. Postoji izbor između šestostepenog manuelnog menjača ili 6- ili 7-stepenog automatskog menjača.
Lak kao pero
Još jedna prednost novog SUV-a je težina od 1,452 kg koja je postignuta upotrebom ojačanog čelika.

 

 

Terenac za svaki dan. Više...
Uđite u novu dimenziju ŠKODA dizajn naglašava: robustnost, dinamiku i eleganciju.
Sedam sedišta i najveći prtljažnik u klasi Više...
Prostranost Sedam sedišta i naveći prtljažnik u klasi su najbolji atributi prostrane unutrašnjosti. Ne treba spominjati veliki prostor na prednjem i drugom redu sedišta.
ŠKODA Connect – nova era u upotrebi automobila Više...
On line ŠKODA Povezivanje ŠKODE Kodiaq sa moblnim uređajima i aplikacije koje se mogu koristiti su novi korak u upotrebi automobila. Sve informacije su dostupne na 6.5" ili 8" displejima.
Obilje sigurnosne opreme će zaštititi Vas, Vašu porodicu, i druge učesnike u saobraćaju. Više...
Sigurnost ŠKODA KODIAQ predstavlja ceo niz sigurnosnih sistema u srednjoj SUV klasi koji su ranije postojali samo u premijum automobilima. Velika zastupljenost ojačanog čelika doprinosi sigurnosti.
DCC adaptivna šasija je samo početak... Više...
Komfort ​ Pored odličnih materijala i zvučne izolacije,uživaćete u praktičnim detaljima kao što je grejanje volana ili virtuelna papučica za otvaranje gepeka. Osim toga, sve komande su dizajnirane tako da Vam budu na dohvat ruke.
Vaša karta za off-road avanturu Više...
Off-road režim ​ Od velikog terenca se s pravomočekuje da bude vozilo velike snage. Pametni pogon na svim točkovima i visoka šasija su idelani za off-road avanture. Off-road režim se može izabrati dodirom na dugme (opcija za verziju vozila koje je opremljeno pogonom na sva četiri točka u kombinaciji sa Driving Mode Select opremom).

 

Pogledajte premijeru nove ŠKODA KODIAQ u Berlinu