ŠKODA ORIGINALNA DODATNA OPREMA

Vozila ŠKODA su dizajnirana da bi pružila maksimalan komfor, praktičnost i bezbednost. Da bi novi Citigo još bolje odgovarao Vašim potrebama, pripremili smo za Vas široku ponudu ŠKODA dodatne opreme. Proizvodi iz asortimana ŠKODA Originalne dodatne opreme odlikuju se dugim vekom trajanja, bezbedni su, sa originalnim tehničkim rešenjima i precizne su završne obrade.

 

Sport Design paket

Iskoristite mogućnost koju nudi Sport Design paket iz ponude ŠKODA Originalne dodatne opreme i Vaš Citigo će se razlikovati od ostalih!

Na novom modelu ŠKODA Citigo lepo stoje dekorativne folije, koje se lepe na prednju haubu vozila, krov, vrata i donje ivice vrata prtljažnika. Imate izbor dve varijante boja - crna metalik i srebrne.

Ako stalno tražite nešto što će Vaš automobil odvojitio od ostalih , to su onda ekskluzivne aluminijumske felne. 15" felne Auriga i 14" Apus se u paketu Sport Design nude u crnoj metalik boji, beloj ili srebrnoj da bi odgovarale boji dekorativnih folija.

 

Dečija sedišta

Sva sedišta ŠKODA su prošla teške bezbednosne testove sa odličnim rezultatom. Osim odlične funkcionalnosti, ističu se privlačnim dizajnom , malom težinom i lakim rukovanjem.

 

Multifunkcijski uređaj Move&Fun

Ekskluzivno za model Citigo u ponudi Originalne dodatne opreme ŠKODA postoji prenosni multifunkcionalni uređaj Move&Fun. Osim navigacije, nudi ceo niz funkcija koje će Vas prijatno iznenaditi.

Lajsne na pragovima

Dekorativne lajsne na pragovima sa uloškom od čelika i natpisom Citigo ukrasiće prostor vrata. Osim toga imaju i praktičnu funkciju - onemogućavaju mehaničko oštećenje praga vrata.

Uložak prtljažnika

Vodootporni uložak prtljažnika sa 30 mm ivicama pomaže da Vaš prtljažnik bude zaštićen i čist i u teškim zimskim mesecima.